sporttoernooi 3
Sporttoernooi

Laat je sportieve kant zien in het wekelijkse toernooi!

Wil jij graag je sportieve kant laten zien? Doe dan mee met ons wekelijkse sporttoernooi!

Elke week starten wij weer een nieuw toernooi op de zaterdagmiddag. Hier moet je je wel weer 2 dagen van te voren voor aanmelden! Je kan jezelf aanmelden door bij de receptie een formulier in te vullen voor 1 van de 3 toernooien:

  1. Voetbaltoernooi: 6 teams van 6 man kunnen mee doen aan dit toernooi. Het is de bedoeling dat er 2 wedstrijden tegelijk worden gespeeld, waarbij de winnaar door mag naar de volgende ronde. Een wedstrijd duurt 20 minuten met na elke wedstrijd een korte pauze van 3 minuten.
  2. Volleybaltoernooi: 4 teams van 5 man kunnen mee doen aan het volleybaltoernooi. Ook hier is het de bedoeling dat er 2 wedstrijden tegelijk worden gespeeld, waaruit de winnaars van beide wedstrijden tegen elkaar  spelen. Elke wedstrijd heeft 3 rondes en per ronde moet je proberen als 1e de 21 punten te behalen.
  3. Pingpongtoernooi: Bij het pingpongtoernooi hebben wij de beschikking over 2 tafels. Bij elke tafel zijn er 8 deelnemers die ieder voor zich spelen voor de winst. We spelen namelijk het spel 'rondje om de tafel'. Je moet hierbij de bal spelen en als die raak is mag je aansluiten in de rij aan de overkant. Het doel is om de bal in het spel te houden en doordat je steeds sneller moet lopen de moeilijkheid van het terugspelen te vergroten. De winnaar van de ene tafel zal een 1 tegen 1 spelen tegen de winnaar van de andere tafel. Het kan zijn dat dit toernooitje snel afgelopen is, maar maak je geen zorgen! We starten dan namelijk gewoon weer opnieuw.

Wanneer je een toernooitje hebt gewonnen krijgt jou hele team samen een zak snoep. Dat wil je natuurlijk niet missen!