blije kinderen 2
Animatie

Het gehele jaar door animatie!

Wat doen we allemaal met ons animatieteam?

Elk jaar denken wij weer na over hoe wij de kinderen het meeste plezier kunnen laten beleven op onze camping. Het animatieteam speelt hierbij een grote rol. Het team bedenkt vele originele activiteiten en alle kinderen zijn er gek op.

Ons animatieteam is het hele jaar door te vinden op de camping. Vrijwel elke dag zijn er door het team georganiseerde activiteiten. Ook programma's voor regenachtige dagen zijn niet te vergeten. Heel populair is de speurtocht op vrijdagavond. Inschrijven kan 2 dagen van te voren.

Wil je graag mee doen met onze animatieprogramma's? Reserveer dan zo snel mogelijk een plek door je in te schrijven in onder staande lijst!

Maar pas op! Wanneer je bent ingeschreven, maar te laat doorgeeft dat je niet kan komen bij een activiteit, dan ben je verplicht om een boete van €10,- te betalen. Hiernaast moet je ook een vervanger zoeken die jou plaats kan innemen.

Nadat jij je hebt ingeschreven op onderstaande lijst, moet jij je ook nog een dag van te voren bij de receptie aanmelden. Hier kan je ook doorgeven dat je niet meer kan komen en de €10,- boete betalen. Je kunt je hier ook voor een ander programma inschrijven.

Speurtocht

Speurtocht Camping de Tent

Klik hier!

Waterspellen

Waterpolo waterspel

Klik hier!

Sporttoernooi

Sporttoernooi voetballen

Klik hier!

Minidisco

Minidisco zingen en dansen

Klik hier!

Inschrijvingen animatie