buitenzwembad 1
Zwembaden

De eyecatcher van Camping de Tent

Een zwembad is vaak de eyecatcher van een camping.  Op onze camping zijn er maar liefst vier verschillende zwembaden en zijn deze ook gratis te gebruiken voor mensen die niet op de camping staan!
Bij deze zwembaden is veel te beleven, er zijn meerdere glijbanen en een mooie zonneweide met schaduwplekken. Zoek ons eens op en beleef het avontuur!
tropisch zwembad
Tropisch Zwembad

Bent u niet zo wild van "normale" zwembaden? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons tropisch zwembad. Het hele gezin beleeft plezier aan het extra warme water. Er zijn luxe glijbanen en een wildwaterbaan. Zo hebben wij bijvoorbeeld de 'dubbie', een waterglijbaan waar je op een opblaasband zit en waar je snelheid gemeten wordt. We hebben ook de "De lyon", waar 2 waterglijbanen naast elkaar lopen en je een wedstrijdje kan doen. Mis dit dus niet!

 

buitenzwembad 1
Buitenbad

Het buitenbad is het perfecte buitenbad om met je gezin een balletje over te gooien of om elke middag om 2 uur mee te doen met het animatieteam. In het buitenbad kan dit allemaal! Maar jammer genoeg willen veel mensen in Nederland niet in een buitenbad zwemmen omdat het water van een buitenbad te koud is. Bij onze buitenbad hebben wij iets hierop bedacht! We hebben net zoals bij het binnenbad nu ook een verwarmd buitenbad, zodat het buitenbad altijd op een lekker temperatuur is.

binnenbad
Binnenbad

Op onze camping vindt je ook een overdekt zwembad waar je gratis van mag genieten. Ons overdekte zwembad "De Plas" is altijd genieten voor jong en oud. In de zomer is het bad fijn om af te koelen en in de winter om op temperatuur te komen.

Glijbaan binnenbad 1 Glijbaan binnenbad 2

peuterbadje
Peuterbadjes

Onze zwembaden zijn voor iedereen van 6 jaar en ouder, maar wij hebben natuurlijk ook de peuterbaden. Deze zijn gesitueerd tussen het buitenbad en het binnenbad. De peuterbaden zijn niet alleen leuk voor peuters maar ook voor de papa's en de mama's.

peuterbad camping de tent 1 Peuterbad Camping de Tent 2

Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad -Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad - Buitenbad